Bonhofhome00

GESCHIEDENIS VAN VAKGARAGE BONHOF

Vakgarage Bonhof is in de jaren zeventig ontstaan en is van oudsher gespecialiseerd in Citroën. Peter Bonhof, alias Peter Citroën, is begonnen als hobbyist maar groeide uit tot een zelfstandige garage. Vele soorten Citroëns o.a.   DS – CX – BX – GS – GSA – AX werden door Peter onder handen genomen en Willy zorgde altijd voor een kopje koffie!

Toen zoon Jacko de schoolbanken vaarwel zei is hij bij zijn vader komen werken. En samen met nog een monteur groeide het bedrijf op deze manier gestaag. Het bedrijf groeide zo mooi dat in 1994 ons pand te klein werd en daarom is de garage destijds verhuisd naar een groter pand in Epe, Garage Bonhof VOF werd een feit. Buiten de reguliere reparaties van auto’s om breidde Garage Bonhof zijn dienstenpakket uit en werd het tevens een apk station en begon aan de in- en verkoop van auto’s.

In 2006 zijn wij verhuisd naar ons huidige pand aan de Hammerstraat 5. Na een tijdje besloot Peter een stapje terug te nemen uit het bedrijf en zijn oude liefde voor het de- en monteren van Citroëns weer op te pakken. Jacko die inmiddels al heel wat jaren meeloopt in het bedrijf komt dan aan de leiding van Garage Bonhof.

Onze huidige werkplaats heeft 6 bruggen, biedt onderhoud en apk-keuring niet alleen voor auto’s , bedrijfsauto’s maar ook voor de campers, uitlijningsstation, airco station en een grote showroom waarbij wij u graag helpen met de koop of verkoop van uw auto.

Het team heeft inmiddels uit 4 monteurs, 1 verkoper en 2 werknemers aan de receptie.

Eind 2017 zijn we benaderd door de stichting Vakgarage en hebben besloten om ons aan te sluiten bij Stichting Vakgarage. Het voordeel van een Vakgarage is dat wij nu als Vakgarage Bonhof een herkenbare en vertrouwde uitstraling hebben, daarnaast kunnen wij ons goed vinden in de laagdrempeligheid en toegankelijkheid van Vakgarage formule.

Of u nu een splinternieuwe bolide rijdt of verknocht bent aan uw oldtimer Eend, bij ons bent u van harte welkom en wij zullen u met een glimlach ontvangen en helpen!