camperhoud_header

CAMPERONDERHOUD

Vakgarage Bonhof: Hét adres voor camperonderhoud én aankoop van uw camper. Op onze speciaal ingerichte verzwaarde hefbrug kunnen wij u op professionele wijze service verlenen aan uw camper.

Naast onderhoud, service en reparaties aan personenauto's zijn wij gespecialiseerd in camperonderhoud. Wij weten als geen ander dat de meeste camperaars jaren doen met hun kostbare camper. Ook als u uw camper niet zo veel gebruikt, of er niet al te veel kilometers mee rijdt, is regelmatig en goed onderhoud noodzakelijk. Onvoldoende of slecht onderhoud kan niet alleen leiden tot hoge reparatiekosten, maar ook tot een onnodige kortere levensduur van de camper of onderdelen daarvan. Bovendien is de veiligheid bij een vakantievoertuig zeer belangrijk in onze optiek. Uitgedroogde banden of slecht functionerende remmen kunnen fatale gevolgen hebben. Daarnaast kunnen defecten of slijtages zoals een slecht werkende schokdemper het rijplezier behoorlijk verminderen tijdens uw vakantie.

ONDERHOUDSBEURT OP MAAT

De meeste camperaars rijden in de praktijk weinig kilometers. Hier passen wij het onderhoud - en daarmee de kosten - op aan. Wij zorgen jaarlijks voor een controle op alle vitale onderdelen en bieden maatwerk per camper op het gebied van onderhoud. Cruciale punten waar altijd naar gekeken wordt zijn:

  • de motor en het koelsysteem
  • olie verversen
  • banden & remmen (ook de oploop rem)
  • het onderstel & ophanging (ook uitlijnen)
  • gasinstallatie
  • vloeistoffen en ruitenwissers
  • airco systeem
  • distributieriem
  • algehele controle op gebreken

Wij onderhouden ALLE campermerken en geven altijd een eerlijk advies en denken graag met u mee. Dus of u nou rijdt met een Fiat Ducato, Citroën Jumper, Peugeot Boxer met alkoof, als half-integraal of als busmodel, u bent met alle soorten campers en caravans welkom bij Vakgarage Bonhof! Een afspraak maakt u eenvoudig via WhatsApp of via onze agenda op de website.

WIJ ONDERHOUDEN ALLE CAMPERMERKEN, GEVEN ALTIJD EEN EERLIJK ADVIES EN DENKEN GRAAG MET U MEE.
Vanuit heel Nederland kunt u natuurlijk bij ons terecht voor camperservice. In het bijzonder in de regio Epe, Horsthoek, Markluiden, Vemde, Dijkhuizen, Schaveren, 't Laar. Oene, Zuuk en Ernst rijdt u binnen een half uurtje bij de werkplaats of showroom in.