APK keuring in Epe

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen: verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage Bonhof bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Epe. Vakgarage werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Vakgarage Bonhof is RDW erkend en BOVAG-lid. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om uw auto te keuren. 

APK bij Vakgarage Bonhof

Bij Vakgarage Bonhof is uw APK gratis* in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Bonhof uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. 

Er zijn weinig garages in Epe die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Epe en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

* Dit is exclusief RDW afmeldkosten.

APK bij Vakgarage Bonhof in Epe

Bent u woonachtig in Epe en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage Bonhof bent u gegarandeerd van persoonlijke service en uitstekend vakwerk. Wij staan garant voor deze kwaliteit. U kunt ons vinden aan de Hammerstraat 5 in Epe. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Epe maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaand aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via telefoonnummer 0578-615539 of mail naar info@vakgaragebonhof.nl

APK keuring in Epe, in de provincie Gelderland? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Contactgegevens

Vakgarage Bonhof
Hammerstraat 5
8161 PH Epe

tel.: 0578-615539
mail: info@vakgaragebonhof.nl