28.06.2021

Vakgarage Bonhof al 25 jaar lid van BOVAG

Vakgarage Bonhof al 25 jaar lid van BOVAG

Vakgarage Bonhof in Epe viert dit jaar een wel heel bijzonder jubileum: het is maar liefst 25 jaar aangesloten bij BOVAG. Uit handen van Jos Overmars; ledenadviseur van de Bovag ontvingen Jacko en Gera Bonhof van Vakgarage Bonhof een speciale oorkonde.

25 jaar lid van BOVAG

Vakgarage Bonhof staat al decennialang bekend als een alom gewaardeerd bedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. ‘Die drie kernwaarden zijn precies waar bij BOVAG aangesloten bedrijven voor staan,’ aldus Han ten Broeke, algemeen voorzitter van BOVAG. ‘Zekerheid en vertrouwen zijn voor klanten van groot belang Vakgarage Bonhof biedt dat bij uitstek. En is daarom al 25 jaar aangesloten bij onze vereniging.’

Historie

Het als Hobbymatig begonnen bedrijf in Zuuk, is na 40 jaar een waardig Garage bedrijf geworden, waar Peter vroeger vele DS-en op de weg hield en de administratie door vrouw lief werd gedaan, werken we inmiddels met 7 personen in de Vakgarage aan de Hammerstraat

Met name de werkzaamheden en de diversiteit daarvan zijn sterk toegenomen, vroeger was het contactpunten afstellen en kleppen stellen, om de 7.000 km. Olie verversen, dit alles heeft inmiddels plaats gemaakt voor oa storingen dyagnose stellen – airco’s vullen – apk keuren van personene auto’s en campers – uitlijnen, onderhoud van campers , in en verkoop van personen auto’s.

Verandering betekend niet altijd verbetering, waar vroeger Ma Bonhof iedere dag om 10.00 uur de koffie klaar had staan, om dat vervolgens met al de klanten die op dat moment aanwezig waren te delen (en de gember koek), is dat wat afstandelijker geworden, “HELAAS” het gemoedelijke willen wij toch zoveel mogelijk vasthouden en dat is te zien door de jarenlange trouwe klantenkring die we inmiddels opgebouwd hebben.

Toch zijn we telkens weer bezig om de klanten weer beter te bedienen en gaan we zo langaam aan over op de elektrische auto, dan geldt voor ons vrij vertaald….

“VAN DE VROEGERE SNOEK, GAAN WE NA 40 JAAR OVER IN DE ELEKTRISCHE LOOK”

Sinds 1930

BOVAG bestaat sinds 6 mei 1930. Veertig garagehouders spraken op die dag in het Utrechtse café-restaurant ‘Noord-Brabant’ over hun gezamenlijke belangen en besloten zich te verenigen. Die avond werd de Bond van Automobielhandelaren en Garagehouders geboren. In de loop der jaren sloten ook vele andere bedrijven zich aan, zoals tweewielerspecialisten, rijscholen, caravanbedrijven, wasstraten, tankstations etc. De welbekende BOVAG Garantie voor gebruikte auto’s werd in 1965 ingevoerd en vijf jaar later volgde een soortgelijke garantieregeling voor onderhoud en reparaties. Inmiddels geldt de BOVAG Garantie voor vrijwel alle producten en diensten die BOVAG-leden aanbieden.